Ontdek de heerlijke smaak van bruine rijst noedels. Ideaal in alle wokgerechten en soepen. Nooit meer een opgeblazen gevoel na het eten van glutenvrije pasta. Gezonder dan de klassieke pasta.
Deze glutenvrije penne van bruine rijst, quinoa en amaranth is beter verteerbaar dan de klassieke pasta. Het wordt in Italië gemaakt en is van biologische kwaliteit. Lekker om zowel warm als koud te eten.
Deze kikkererwtenpasta is gemaakt van 100% natuurlijk glutenvrij kikkererwtenmeel en een beetje psylliumzaadjes voor extra vezels. Kikkererwten zijn erg voedzame peulvruchten, rijk aan eiwitten en vezels.
Deze volwaardige zwarte rijstnoedels voegen een Oosters accent toe aan je gerechten. De biologische rijst van hoge kwaliteit en het traditioneel productie proces zorgen ervoor dat deze glutenvrije noedels zijdezacht en voedzaam…
Deze volwaardige rijstnoedels geven een Oosters accent toe aan je maaltijden. De biologische rijst van hoge kwaliteit en het traditioneel proces zorgen ervoor dat deze glutenvrije noedels zijdezacht en voedzaam zijn. Heel lekker…
Deze volwaardige rijstnoedels geven een Oosters accent toe aan je maaltijden. Ze zijn iets breder. De biologische rijst van hoge kwaliteit en het traditioneel proces zorgen ervoor dat deze glutenvrije noedels zijdezacht en…
Deze vermicelli noedels van 100% bruine rijst zijn gemakkelijk te bereiden. Ze geven een Oosters accent aan je maaltijden. De noedels zijn biologisch en glutenvrij. Je kunt ze toevoegen aan roerbakgerechten of soep. De kooktijd is…
Deze soba noedels zijn van top kwaliteit, ze worden traditioneel gemaakt in Japan in een familiebedrijf. Er zit niks in van toevoegingen, enkel 100% boekweitmeel. De pasta is glutenvrij en biologisch. Boekweit heeft een aparte…