Chocolade 70% cacao met kokosbloesemsuiker
Deze heerlijke chocolade wordt gemaakt met premium kwaliteit fairtrade cacao uit Nicaragua, Ecuador en Peru. De chocolade met 70% cacao is gezoet met kokosbloesemsuker en niet met rietsuiker. Kokosbloesemsuiker heeft een lagere glycemische index en is dus beter voor je bloedsuikerspiegel. Heerlijk om zo te eten of om toe te voegen aan je ontbijt of dessert. Je kunt de chocolade ook smelten voor een lekkere chocoladesaus.
- Inhoud: 60g
- gezoet met kokosbloesemsuiker
- 70% cacao
- biologisch
- vegan
Ingrediënten: Cacaomassa (61%), Cacaoboter (8,5%), Kokossuiker (30%), Zonnebloemlecithine
Kan sporen van sesam, soja en andere noten bevatten.
Voedingswaarden per 100g (de reep is 60g):
Energie 2365kj/568kcal
Vetten 38g
- waarvan verzadigd 20g
Koolhydraten 49g
- waarvan suikers 30g
Eiwitten 8,4g
Zout 0,01g
Klanten kochten ook
- Chocolade druppels met kokosbloesemsuiker
Heerlijke chocolade druppels die gezoet zijn met kokosbloesemsuiker, wat beter is voor je bloedsuikerspiegel. De druppels hebben een lekkere aroma, ze zijn gemaakt van kwalitetieve biologische cacao. Je kunt ze gebruiken in al je…
€ 9,90 - Vegan hagelslag extra puur
Eindelijk een lekkere hagelslag zonder geraffineerde suiker! Deze hagelslag is puur, maar smaakt niet bitter. De suiker wordt in deze hagelslag vervangen door dadels. Er zit geen melk in, dus ideaal voor mensen met lactose…
€ 5,70