Bounty granola
Voor een grote pot granola:
- 300 g glutenvrije havervlokken
- 70 g amandelschilfers
- 5 handvol cashewnoten
- 1,5 tl vanille Bourbon poeder
- 3 el MCT olie of gesmolten kokosolie
- 2,5 el acacia honing
- 60 g kokosrasp
- 6 el pure hagelslag
Meng alle ingrediënten, BEHALVE de kokosrasp en de hagelslag. Verdeel over een bakplaat bekleed met bakpapier en bak (boven- en onderwarmte) in een voorverwarmde oven op 175°. Bak eerst 10min. en roer de granola om. Bak nog eens 5min. Strooi er dan de kokosrasp bovenop, maar ROER NIET! Zet nog ongeveer 5min. in de oven, tot de kokosrasp lichtbruin wordt. Hou het goed in het oog, want het duurt even, maar kan ook snel te bruin worden. Laat de granola volledig afkoelen en doe er dan de hageslag bij. Roer alles goed om en bewaar in een afgesloten pot.