Tomatenpesto / tapenade di pomodori (zonder kaas)
Pesto di pomodori wordt in Italië gemaakt van zongedroogde tomaten, extra vierge olijfolie, kappertjes, knoflook en basilicum. Pesto di pomodori heeft iets meer weg van een luxe tapenade. Het is dan ook erg geschikt om te smeren op een cracker bijvoorbeeld en heel lekker in koude pasta. Deze pesto is vegan. Bewaar na openen maximaal 7 dagen in de koelkast, onder een laagje olie.
- Inhoud: 180g
- bio kwaliteit
- met extra vierge olijfolie
- vegan
- glutenvrij
- 100% natuurlijk
Ingrediënten: tomaten* (water, gedroogde tomaten*, witte wijn*, zout) (Italië), extra vierge olijfolie* (Tunesië), knoflook* (Egypte), kappertjes* (Turkije), basilicum* (Italië)
Voedingswaarde per 100 g:
Energie (kJ) 1408 kJ
Energie(kcal) 342 kcal
Vet totaal 34.2 g
Vet verzadigd 6.1 g
Koolhydraten totaal 4.4 g
Suikers 4 g
Voedingsvezel 4.1 g
Eiwit totaal 2.1 g
Zout 2.9 g
Natrium 1160 mg
Klanten kochten ook
- Miss strawberry 375ml
Een 100% natuurlijk aperitief van aardbei-citroenconcentraat met een beetje gember, tijm en zwarte peper. Verdun in bruisend water (20-40 ml voor 200 ml water) en doe er eventueel wat ijsblokjes in. Werk af een blaadje tijm, munt…
€ 17,95 - Italiaanse puttanesca pastasaus
Deze puttanesca pastasaus wordt sinds 1990 op een boerderij in Italië geproduceerd met vers geoogste 100% Demeter zongerijpte tomaten. Topkwaliteit, verse biologische ingrediënten garanderen een heerlijke en pure smaak. In de…
€ 3,50