Tamari saus mild glutenvrij
Deze tamari sojasaus wordt gemaakt op basis van biologische sojabonen. Het ultieme doel is om de smaak van de saus zo uit te balanceren dat alle vijf de smaken terugkomen. Dat gebeurt in de periode van fermentatie, die negen maanden duurt. Dit is een zeer kwalitatieve en toch voordelige glutenvrije saus die ieder oosters en Europees gerecht naar een hoger niveau tilt. Gebruik het in marinades, dressings, soepen en sauzen. Tamari is steeds een betere en gezondere keuze dan gewone sojasaus! Na opening in de koelkast bewaren.
- Inhoud: 250ml
- glutenvrij
- fermenteert 9 maanden lang
- uitgebalanceerde smaak
- traditioneel Japans recept
Ingrediënten: water, SOJAbonen*, zeezout, shochu gezouten* (water, rijst*, zout, koji ferment), koji-ferment (Japan)
* = van biologische landbouw
Voedingswaarde per 100 g
Energie (kJ) 315 kJ
Energie(kcal) 74 kcal
Vet totaal 0.2 g
Vet verzadigd 0 g
Koolhydraten totaal 8.3 g
Suikers 3.4 g
Voedingsvezel 0 g
Eiwit totaal 9.8 g
Zout 14.5 g
Natrium 5800 mg
Klanten kochten ook
- Fudge choco
Heb je eens trek in iets zoet? Deze fudge met lekkere chocoladesmaak is zowel stevig als smeuïg. Precies wat je van een fudge verwacht. Witte suiker zit er niet in, wel ongeraffineerde kokosbloesemsuiker. Deze heeft een lagere…
€ 3,20