Biologische amandel proteïne
Deze biologische amandel proteïne is plantaardig en een goede vervanger voor dierlijke eiwitbronnen. Het is gemaakt van witte amandelen die zijn geperst, ontvet en zeer fijn vermalen. Hierdoor bevat de uiteindelijke amandel proteïne veel minder vet en veel meer eiwitten dan gewone gemalen amandelen. Amandel proteïne heeft een zoetige amandelsmaak en is glutenvrij. Het bevat 50 gram eiwitten per 100 gram product. Eiwitten zijn van essentieel belang voor ons lichaam, het zijn de bouwstenen van onze cellen en weefsels. Eiwitten dragen bij tot de instandhouding en groei van de spiermassa en de instandhouding van normale botten.
Gebruik: amandel proteïne is geschikt voor dagelijks gebruik en kan zowel voor als na de training, tijdens de maaltijd of voor het slapen gaan worden gebruikt. 2 eetlepels (ca. 30 g) mengen in blender, mixer of shaker met 250 ml water of voeg toe aan een smoothie. Het is ook is te gebruiken als extra toevoeging in ontbijtjes en is daarnaast ook ideaal als vervanger van meel in bakrecepten zoals pannenkoeken, brood, gebak, koekjes of cake (vervang 25% van het originele meel). Gebruik extra vocht omdat amandelmeel veel vocht opneemt.
Tip: maak amandelmelk door 25 gram amandel proteïne op te lossen in 250 ml water.
- Inhoud: 350 g
- biologisch
- plantaardig
- veelzijdig in gebruik
Inhgrediënten: ontvette amandelen biologisch 100%
Voedingswaarde per 100 gram
Energie 1567 kJ / 375 kcal
Vet 13,5 g
Waarvan verzadigd 1 g
Koolhydraten 4,5 g
Waarvan suikers 4,5 g
Eiwitten 50 g
Vezels 20 g
Zout <0,1 g
Histidin / Histidine |
| 2,06 g |
Isoleucin / Isoleucine |
| 2,32 g |
Leucin / Leucine |
| 3,85 g |
Lysin / Lysine |
| 1,58 g |
Methionin / Methionine |
| 0,40 g |
Phenylalanin / Phenylalanine |
| 4,19 g |
Tyrosin / Tyrosine |
| 1,89 g |
Threonin / Threonine |
| 2,37 g |
Valin / Valine |
| 3,26 g |
Alanin / Alanine |
| 3,79 g |
Arginin / Arginine |
| 7,70 g |
Asparaginsäure / Aspartic acid |
| 7,58 g |
Glutaminsäure / Glutamic acid |
| 14,28 g |
Glycin / Glycine |
| 4,87 g |
Prolin / Proline |
| 2,63 g |
Serin / Serine |
| 6,79 g |
Cystin / Cystine |
| <0,05 g |
Typtophan / Tryptophan |
| 0,37 g
|