Kokos-opklopcrème
Plantaardige kokoscrème die je kunt opkloppen en er een prachtig toefje mee kunt maken op je gebak. Met maar liefst 91% kokosnoot, bijna alleen kokos dus. Door een vetpercentage van 30% is deze kokoscrème zo romig dat je geen slagroom meer nodig hebt. Deze romige vegan kokosslagroom is zonder de emulgator guargom. Wel met het natuurlijke bindmiddel tapioca, want daardoor wordt deze kokosroom wel heerlijk stevig. Tip: zerveer een toefje op gebak, pannenkoekjes, wafels of bij warme chocolademelk.
Gebruik: zet het blikje minstens 8u in de koelkast. Schudden voor gebruik, giet in een kom en klop het op. Direct serveren.
- Inhoud: 400ml
- Bio kwaliteit
- vegan
- 91% kokos
Ingrediënten: 91% kokosnootextract* (Sri lanka), water (Sri lanka), tapiocazetmeel*
* = van biologische landbouw
Voedingswaarde per 100g:
Energie in kJ
1249
Energie in KCal
303
Vetten
30 g/100g
- Verzadigd
28 g/100g
Eiwitten
2,7 g/100g
Voedingsvezels
1,9 g/100g
Koolhydraten
4,6 g/100g
- Suikers
2,7 g/100g
Zout
0,05 g/100g