Wijnsteenbakpoeder bio
Wijnsteenbakpoeder is een mix van wijnsteenzuur en baksoda. Doordat de wijnsteen reageert op de baksoda hoef je niks zuurs toe te voegen aan je recepten om te zorgen dat het gaat rijzen. Daarnaast is wijnsteenbakpoeder de meest natuurlijke variant onder de bakpoeders en dus veel beter dan gewone bakpoeder. Soms kan gewone bakpoeder een vieze nasmaak geven, dat heb je niet bij wijnsteenbakpoeder. Het is ook glutenvrij, in tegenstelling tot veel andere bakpoeders.
- Inhoud: 180 g
- biologisch
- glutenvrij
- ideaal voor alle bakrecepten
Ingrediënten | Biologische Maiszetmeel, 24,7% zuurteregelaar: wijnsteen (monokaliumtartraat E336), rijsmiddel: natriumbicarbonaat (E500), E336 is kaliumzout uit wijnsteen, een natuurlijk zuur dat ook voorkomt in verschillende soorten fruit, zoals druiven, E500 is een natuurlijk mineraal, gemaakt uit steenzout of zeewater. |
---|
voedingswaarde per | 100 g |
---|---|
energie | 1004 kJ / 235 kcal |
vet | 0 g |
koolhydraten | 44 g |
waarvan suikers | 0 g |
eiwitten | 0 g |
zout | 17,5 g |
Klanten kochten ook
- Pindakaas geroosterd 300 g
Deze geroosterde pindakaas wordt met liefde gemaakt van licht geroosterde pinda's van de hoogste kwaliteit, waardoor de gezonde voedingsstoffen bewaard blijven. Deze pindapasta is een volledig natuurlijke energiebron, het bevat…
€ 4,60 - Bourbon vanille poeder - biologisch
Bourbon Vanille uit Madagascar is de beste vanille die te verkrijgen is in de wereld. Het is wel de duurste specerij. Het wordt het ook wel ‘het zwarte goud’ genoemd. Vanille poeder wordt gehaald uit vanille stokjes. Deze…
€ 11,90