Biologische kokosbloesemsuiker
Kokosbloesemsuiker is een suiker die wordt gewonnen uit de ongerepte bloesem van de kokospalm. De nectar van de tropische kokosbloesem wordt door tappers hoog in de boom geoogst. Als de tappers genoeg hebben verzameld, wordt de zuivere nectar in een ketel heel langzaam ingekookt tot een ongeraffineerde suiker. Kokosbloesemsuiker heeft een glycemische index tussen de 30-35. De glycemische index zegt iets over de snelheid waarmee koolhydraten in de darm worden verteerd en als glucose in het bloed worden opgenomen. Des te lager des te gunstiger voor de bloedsuikerspiegel. Deze suiker heeft een lagere glycemische index dan andere suikers. Het heeft een beetje karamelachtige smaak en is heerlijk in alle bakrecepten, je kunt het gebruiken ter vervanging van gewone suiker.
- Inhoud: 450 g
- Bio kwaliteit
- ongeraffineerde suiker, bevat nog mineralen en vitaminen
- lagere glycemische index dan andere suikers
Ingrediënten | 100% Kokosbloesemsuiker biologisch |
---|---|
voedingswaarde per | 100 g |
energie | 1597 kJ / 376 kcal |
vet | 0.1 g |
vet waarvan verzadigd | 0.1 g |
koolhydraten | 92 g |
waarvan suikers | 87 g |
eiwitten | 1.2 g |
vezels | 1.3 g |
zout | 0.5 g |
Klanten kochten ook
- Delucious pinda speculaaspasta 300 g
Delucious pinda speculaaspasta volgens eigen recept, een sensatie voor je smaakpapillen. Het bestaat slechts uit drie ingredi¨enten: geroosterde pinda's, kokosbloesemsuiker en speculaaskruiden. De kruiden smaken door, maar ook…
€ 5,60