Pinda speculaas overnight oats
Voor 1 portie heb je nodig:
- 180 ml cashew- of amandeldrink
- 40 gr havermout
- 1 kleinere EL chiazaadjes
- 1 kleinere EL gebroken lijnzaad
- 1/3 tl speculaaskruiden
- 1 el pinda speculaaspasta (en nog wat extra voor de afwerking)
- 1 el ahornsirooop
- een beetje gehakte chocolade voor de afwerking
- 10 à 12 gehakte pecannoten (ongeveer de helft gaat bij in de pap, de andere helft is voor de afwerking)
- blauwe bessen, frambozen of ander fruit
Meng de havermout met de zaden, cashew- of amandeldrink, speculaaskruiden, speculaaspasta, ahornsiroop en de helft van de pecannoten. Roer heel goed om en zet een nachtje in de koelkast. Werk de overnight oats de volgende dag af met wat pinda speculaaspasta, gehakte chocolade, pecannoten en fruit.